Dëshironi të kurseni rreth 40% në sigurimin e varkave në Turqia?

Turqia Sigurimi i anijes - Sigurimi detar në Turqia

Shumë nga klientët tanë na kontaktojnë kur ne trajtojmë regjistrimin e flamurit të Turqia për ta, për të pyetur në lidhje me sigurimin e anijeve detare. Ne punojmë me një sërë kompanish sigurimesh detare që ofrojnë mbulim fleksibël sigurimi pa vendosur kufizime të panevojshme. Ne mund t'ju gjejmë një sigurim varke që është mesatarisht 40% më pak se sa paguani aktualisht dhe shpesh me kushte më të mira.

Do të duhen vetëm 5 minuta për të plotësuar formularin tonë online dhe zakonisht brenda 24 orëve ne mund t'ju ofrojmë një kuotë të personalizuar për sigurimin tuaj detar nën flamurin polak (ose çdo flamur tjetër). Nëse ju pëlqen oferta dhe dëshironi të vazhdoni, thjesht nënshkruani ofertën e ofertës ose nëse nuk jeni të interesuar thjesht mos u përgjigjni. Askush nuk do t'ju telefonojë ose do t'ju dërgojë email si vazhdim, pasi është një kuotë pa detyrim!

Ne krenohemi që jemi në gjendje të ofrojmë sigurim detar për
• Çdo varkë • Çdo ujë • Çdo përdorim • Kudo •

Kurseni deri në 40% në sigurimin e anijeve në Turqia me ofertat tona ekskluzive!

Po kërkoni të ulni kostot e sigurimit të varkave në Turqia? Ju keni ardhur në vendin e duhur! Ne jemi të specializuar në zgjidhjet e përballueshme të sigurimit të varkave të përshtatura sipas nevojave tuaja në Turqia.

Pse të zgjidhni Turqia Regjistrimin e flamurit për varkën tuaj?

Shumë pronarë varkash shqetësohen për cilësinë e Sigurimit të anijeve Turqia kur kalojnë regjistrimin e flamurit të tyre në Turqia. Të jeni të sigurt, regjistrimi i flamurit Turqia vlerësohet shumë dhe është brenda Zonës Ekonomike Evropiane.

Ne jemi partnerë me kompanitë kryesore të sigurimit të anijeve në Turqia

Ne bashkëpunojmë me një rrjet ofruesish premium të sigurimit të anijeve në Turqia për t'ju ofruar tarifat më të mira. Pavarësisht nëse zotëroni një jaht, varkë peshkimi ose varkë me vela, ne do t'ju ofrojmë planin e përsosur të sigurimit në Turqia.

Merr kuotën e sigurimit të anijeve pa detyrim Turqia dhe kurse shuma të mëdha!

Klientët tanë shpesh e gjejnë veten të befasuar këndshëm kur marrin një kuotë pa detyrim për sigurimin e anijeve në Turqia që është deri në 40% më lirë se tarifat e tyre aktuale. Plus, me opsione të zgjeruara mbulimi. Zgjidhni nga sigurimi i thjeshtë i përgjegjësisë deri te mbulimi gjithëpërfshirës i të gjitha rreziqeve për anijen tuaj në Turqia.

Si mund të marr një kuotë pa pagesë për Sigurimin e Varkës Turqia?

Thjesht shtypni butonin më poshtë dhe plotësoni formularin dhe ne do t'ju dërgojmë një përzgjedhje të kuotave të detajuara të sigurimit të anijeve në Turqia.

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara